jueves, 2 de febrero de 2012

PLANTACIÓ DIA 22 DE GENER







El passat 22 de gener un grup de 25 persones de l'AMPA de l'Institut Intercomarcal (Burjassot-Godella-Rocafort) varen estar visitant la serra d'Agullent i participant en una activitat de reforestació a l'entorn de la font Maciana on plantaren uns 100 exemplars de carrasca, ullastre i savina mora principalment.
Aquest mateix dia també contarem amb la presència d'un grup d'unes 40 persones del grup GEA de València, que passaren bona part del dia repoblant la serra d'Agullent, també als voltants de la Maciana. En total aquest grup de voluntaris plantà al voltant de 500 arbres en el barranc on es troba l'antic llatzaret en la baixa cap on es troba la font. Plantaren diverses espècies com carrasques, gal·lers, ullastres, savines mores, pins blancs i fleixos principalment.
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.
I també aquest dia, uns 12 membres de l'Associació, a més d'estar ajudant i coordinant als grups de voluntaris que ens visitaren, continuarem les tasques per reparar i adeqüar el camí que baixa des de la senda dels Enginyers cap a la Maciana. Durant aquests treballs es va avançar en el farcit dels graons que s'estan construint per facilitar el pas i en la millora de la conducció d'aigua del rierol que baixa, per crear un espai que no s'ompliga de fang i siga més transitable. Aquest treballs s'hauran de concloure en properes jornades.