lunes, 19 de mayo de 2014

II Ral·li Fotogràfic el diumenge 1 de juny

Les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament d’Agullent han organitzat per al diumenge 1 de juny el II Ral·li Fotogràfic titulat “Natura i Poble”. L’objectiu és que els participants capten fotografies o bé de la relació harmònica entre la petjada de l’home i la natura, o bé imatges on es plasmen racons naturals d’Agullent , de la fauna i flora o de la recuperació de la serra després del foc. L’organització d’aquest ral·li compta amb el suport de l’Associació de Voluntaris La Codolla, i la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent (AFO), l’Associació Fotogràfica de Carrícola (AFCARRI), l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats (AFCA), l’Agrupació Fotogràfica Setabense d'Aficionats (AFSA), el Club Fotográfico Alicante (CFA) i la Red de Fotógrafos Alicantinos (RFA).
El ral·li començarà a les 9 del matí i els participants disposaran de 3 hores i mitja per a moure´s lliure pel terme municipal per buscar imatges relacionades amb la temàtica establerta, si bé hauran de passar per 3 punts de control. Els participants podran realitzar totes les fotografies que ho desitgen però només en podran presentar a concurs una per secció. Els participants al ral·li podran optar a 4 premis:

-A la millor fotografia de la secció “paisatge antropitzat”: 200 euros + lot productes locals + lot de llibres de natura (imatges capten relació harmònica entre la petjada de l’home)

-A la millor fotografia de la secció “natura”: 200 euros + lot productes locals + lot de llibres de natura (imatges on es plasmen racons naturals d’Agullent , de la fauna i flora o de la recuperació de la serra després del foc)

-A la millor fotografia d’un autor local: 100 euros en un bo bescanviable als comerços locals

-A la millor fotografia infantil-juvenil (menor de 12 anys): 50 en material de fotografia + una sessió de fotografia d’estudi

Les persones interessades en participar cal que es pre-inscriguen abans del’1 de juny a: ralliagullentfoto.blogspot.com.es o a la Casa de la Cultura d'Agullent. Al bloc hi ha tota la informació de l’esdeveniment.