martes, 14 de mayo de 2013

Ral·li fotogràfic "Poble i Natura"


LES ASSOCIACIONS AFO, AFCA I AFCARRI COL·LABOREN AMB AGULLENT


L’Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent (AFO), l'Associació Fotogràfica de Canals (AFCA) i l’Associació Fotogràfica Carrícola (AFCARRI) col·laboren en l’organització d’aquest I Ral·li Fotogràfic “Poble i Natura” que es celebrarà a Agullent el proper diumenge 9 de juny.

L’esdeveniment, que combina l’afició per la natura i la fotografia està impulsat per les regidories de Turisme i Medi Ambient d’Agullent (Vall d’Albaida) i l’asscoaició de voluntariat ambiental La Codolla. L’activitat també compta amb la col·laboració de l’Estudi Fotogràfic Pedro. 


QUATRE PREMIS PER AQUEST PRIMER RAL·LI

La primera edició d’aquest Ral·li Fotogràfic “Poble i Natura”, que està organitzat per les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament d’Agullent i per l’Associació de Voluntaris la Codolla ha establert quatre premis.

Un premi a la millor fotografia de la secció “Paisatge Antropitzat” que està dotat amb 200 euros, més un lot productes locals i un lot de llibres de natura. Amb el mateix guardó s’ha establert un premi a la millor fotografia de la secció “Natura”.

També s’entregarà un premi a la millor fotografia d’un "Autor Local", que estarà dotat amb un bo de 100 euros bescanviable als comerços locals. Per tal de fomentar el gust per la fotografia entre els més joves s’entregarà un quart premi a la millor fotografia “Infantil Juvenil” (menor de 12 anys), que consistirà en material de fotografia per valor de 50€ i en una sessió de fotografia d’estudi.




TOT A PUNT PER AL RAL·LI


L’esperit d’aquest ral·li és captar en una instantània la riquesa natural d’Agullent, a través de dues propostes o seccions. Una secció anomenada "paisatge antropitzat" que pretén arreplegar fotografies on es pose de manifest la relació harmònica entre la petjada de l’home i la natura.  I un segon apartat anomenat "natura" al qual podran presentar-se fotografies que plasmen racons naturals d’Agullent o fauna i flora desapercebuda. 

El ral·li està organitzat per les regidories de Medi Ambient i Turisme d'Agullent en col·laboració amb l'Agrupació de Voluntaris "la Codolla" i es celebrerà el diumenge 9 de juny.