martes, 6 de diciembre de 2011

RECUPERACIÓ FONT MACIANA 26 DE NOVEMBRE


L'associació La Codolla, va organitzar els dies 26 i 27 de novembre unes jornades per a la recuperació ambiental de l'entorn de la Font Maciana d'Agullent, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Agullent i l'associació d'ames de casa del poble.
La convocatòria va ser als socis i per al públic en general.
L'entorn de la Maciana havia quedat molt deteriorat per l'incendi de 2010 i per les tales dels arbres cremats, presentant un aspecte molt degradat, amb molt poc arbrat i ple de restes de podes i troços de troncs.
La nostra intenció era adeqüar aquest espais per tornar-li un millor aspecte i que puguera ser reutilitzat per al seu ús habitual, al ser una zona d'oci.
Aquest cap de setmana es varen portar endavant diverses actuacions.
El primer dia, el dissabte 26, comptarem amb una participació d'unes 25 persones, a més dels 32 xiquets que participen al programa el Dissabtes divertits, que també col·laboraren en algunes tasques.
Aquest dia es varen fer feines de neteja de brancatge, podes d'arbres i l'inici de la reconstitució del camí que baixa a la font des de la senda dels enginyers, també es varen desbroçar algunes zones i ja s'inicia la plantació de arbres.
Els xiquets ajudaren arreplegant pedres per refer el camí i varen plantar entre tots prop de 20 arbres.

No hay comentarios: